O lenei tusitusiga

7:35 AM Alex Writer 0 Comments

O lenei tusitusiga o se tasi lea taamilosaga o faʻasalalauga e uiga i Amerika, blogger Artyom Mazanov. O faʻamatalaga na ave mai le Journal o Dzherelnik, faʻapea foʻi ma tagata o loʻo nonofo i totonu o setete.



https://forums.oscommerce.com/applications/core/interface/file/attachment.php?id=14004

Faʻavasegaina o muamua tusi i Amerika:

Aʻoga - ia malamalama lelei i soʻo se isi e mafaia, soʻo seisi auala e amata ai, amata mai le aʻoga, faʻauʻu mai le iunivesete;
Inisitituti - o le nofoaga muamua e amata ai, o le iai o faʻamatalaga e uiga i tulaga alualu i luma tusi pasi, tusipasi faʻapitoa ma isi mea;
Kolisi o le nofoaga autu o suesuega, lea o loʻo fai ai ma sui: polokalame tamaititi aʻoga, matua aoga polokalama, polofesa rivia polokalama;
Iunivesite - o le tulaga muamua e amata ai, pe a maeʻa ona faʻauʻuina mai tamaʻi pasi, pasene ma maeʻa aʻoga.
O le faʻatulagaina aʻoga o loʻo faʻamauina i le faʻaiuga o le selesaito, na maeʻa i le aso o le Leipa, ma faʻaiʻu i le iʻuga o le mutia / luga o le pupuvine.

Manulauti a le Aʻoga
Tamaiti aoga vidviduyut setete, prikrіplyuyuchi i le eria o nofo ai. E masani i okruzі tasi aoga. Bagato hto z batkіv tofu vibirati, de o le a faitauina i tamaiti, ona alu lea i tilki i neru alalaupapa. Ua liliuina se lulu i le setete deyachy, ua manumalo ona o le mea moni e mafai ona e faʻaaluina le aʻoga ma le vibrana.

Ina ua maeʻa ona aʻoaʻoina lesona o le aʻoga talavou ma le aʻoga tulaga lua, na ola pea i le aʻai o 3.5 kilomita o le aʻoga, faʻaliliu le taʻavale moli lauiloa samasama e aunoa ma se uta. Mo le aʻoga matua, e tatau ona ou pikiina i luga o felauaiga atoa, ona maua lea o le 5-6 kilomita.


Tolu faailoga o le ogatotonu o le olaga. I le itu tauagavale o le numera vasega, i le taumatau o le tausaga o tamaiti aʻoga.
Ae o le mea e tupu, ia ave lava le taunuuga o le au uso mo le filifiliga muamua. Taʻitasi aʻoga (pochatkova, ogatotonu, vishka) o loʻo tu i okremіy budіvlі, scho viklyuchaє nofoia o tausaga o tausaga.

I Amerika, o loʻo faʻalogoina foʻi tala o tala ua fai mai, e pei o le paepae na tausalaina le toʻatele mo le iʻuga silisili.

Tulaga maualalo
I aʻoga a aʻoga e pei o Lusia, e toʻatasi le faiaʻoga e faia ai, seʻi vagana le aganuu, musika ma le ata. Vasega ua faʻatuina i luga o le tulaga o tamaiti suʻega, fanau ua tuʻuina atu i vasega talenia, faʻapena foi i taʻutaʻua suʻesuʻe: e tatau ona faʻavasega o se vasega, faʻapea foʻi ma le faiaʻoga. Lua vasega o totoe - tamaiti e lelei a latou suʻega ma se vasega o tamaiti ua pasi le suʻega.

I aʻoga tulaga i taimi uma, e masani lava ona iai ni ituaiga fesuiaiga.


 
O le mea moni, o le a pisi se tamaititi, e tatau ona e ave se pepa faʻapitoa i le ulufale, i nisi o tulaga o le ai ai se tuʻu-faʻasolo mai ma vibrate, iloa, iloa e uiga i le toeaina. O le mea moni sa tupu, sa leʻi sau le tamaititi e galue - le matua e otometi ona vili ma tape, ae o le tamaititi ua le aoga ile aoga. A o le tama, e te manaʻo e maua ni tupe se tele i le aso, a oʻo loa ona pisi le povi, ua mafai ona e valaʻau ile laina vaʻaia ma ou te valaʻau mo le inisiua