Japanissa

4:23 AM Alex Writer 0 Comments

Japanissa lukuvuosi on jaettu raskauskolmanneksi ja alkaa huhtikuun alussa. Ensimmäisen raskauskolmanneksen jälkeen, joka päättyy 20. heinäkuuta, lapset menevät kesälomaan. Toinen raskauskolmannes pidetään 1. syyskuuta - joulukuun loppuun, tammikuusta maaliskuuhun - kolmas. Siirtyminen luokasta toiseen tapahtuu lyhyen (yhden viikon) kevät tauon aikana.





http://www.springboltandnut.com/wp-content/uploads/formcraft3/2/5dfa8727f22cd0237db473bb5f8631ec-help-1.pdf
http://www.clippingpathidol.com/wp-content/uploads/formcraft3/1/0b0192150ef4027de7c4ab6b5f6c455b-Homework.pdf
https://www.legadelcane-agazzano.it/wp-content/uploads/formcraft3/1/8a2336f285184b6c97417ce188a99ca3-Homework-2.pdf

Japanissa pidettiin pitkään kouluopettajan ammattia (heitä kutsutaan "senseiksi") puhtaasti maskuliiniseksi. Toistaiseksi yli puolet japanilaisista opettajista on miehiä.

Monissa japanilaisissa kouluissa ei ole ruokaloita. Siksi lapset lounastavat suoraan luokassa.

Tšekin tasavallassa koululaisilla on lomia vain talvella ja kesällä. Kesälomat kestävät vain 2 kuukautta.

Tšekin kouluissa käytetään seuraavaa tiedon arviointijärjestelmää: lapset saavat arvosanoja 1–5. Lisäksi ”yksikköä” pidetään parhaana arvosanaa ja viittä ”pahimpana”.

Melkein jokainen tšekkiläisen koulun opettaja opettaa useita aloja. Esimerkiksi yksi ja sama opettaja voi johtaa matematiikkaa ja liikuntaa, toinen - kemiaa, laulamista ja tšekin kieltä ...

Suomalaiset opettajat eivät koskaan saa opiskelijaa vastaamaan, ellei hän itse ilmaise tällaista halua. Yhden opiskelijan virheiden toistaminen ei ole tässä hyväksyttävää.

Suomen kouluissa luokassa työskentelee 2 opettajaa: opettaja ja hänen avustajansa.

Suomalaisessa koulussa, tauon aikana, jokaisen oppitunnin jälkeen, opiskelijat lähtevät ulos vuodenajasta riippumatta.

Kuubalaisten koulujen ylemmissä luokissa koulutus yhdistetään työhön ja lasten uraohjausta harjoitetaan intensiivisesti. Kaupunkikoulujen oppilaat käyvät maataloustyössä 5–7 viikkoa vuodessa.

Ruotsalaisen koulun rehtorilla on oikeus siirtää osaava oppilas vanhempiensa suostumuksella seuraavaan luokkaan lukuvuoden aikana.

Opintopari Pariisin yliopistoissa kestää 40 minuuttia.

Talvilomat Kiinan kouluissa kestävät joulukuun lopusta helmikuun alkuun. Tällä hetkellä maa viettää Kiinan uutta vuotta.

6–15-vuotiaiden irlantilaisten lasten koulunkäynti vaaditaan. Mutta opiskelijoille, jotka osallistuvat luokkiin, on ilmainen.

Norjalaisissa kouluissa oppilaat erotetaan tiukasti ikäryhmittäin. Ala-asteen oppilaat, 14-vuotiaat ja 18-vuotiaat eivät opiskele samassa rakennuksessa.

Norjan kouluissa luokkaan 8 saakka ei ole merkintää.

Kreikan yliopistoissa opiskelijoille tarjotaan niin paljon etuja, että monet heistä jatkavat opintojaan 30 vuoteen. Opiskelijoiden ruokasaloissa on ehdottomasti ilmainen koulutus, ilmainen sairaanhoito ja ateriat, matka-alennukset ja paljon muuta.

Saksalaiset opiskelijat nauttivat alennuksista museoissa, teattereissa ja urheiluseuroissa. Opiskelijalippu Berliinissä on myös passi. Münchenissä opiskelijoilla on oikeus 25 prosentin alennukseen julkisesta liikenteestä, ja kaupungin ulkopuolella asuvat maksavat 75 prosenttia vähemmän.

Saksassa on perinne: vanhemmat antavat ensimmäisen luokan luokkilleen ensimmäisen koulupäivänsä Schultüte-laukun - värillisen paperin kartion, joka on täynnä makeisia.

Amerikassa vanhemmat voidaan pidättää, koska heidän lapsensa eivät käy koulussa.

Peruskoulusta lähtien monet amerikkalaisten koulujen tunnit ovat käytännöllisiä, lapset valmistautuvat tulevan ammatin valintaan. Opiskelijoiden vanhemmat tulevat luokkiin ja kertovat luokalle ammatistaan.

Amerikan julkisten koulujen luokkien tavanomainen käyttöaste on 35–40.

Monet kuuluisat amerikkalaiset, mukaan lukien Arnold Schwarzenegger, Richard Gere, Tom Hanks, Walt Disney, aloittivat koulunsa jälkeisen koulutuksensa kahden vuoden ammattikorkeakouluissa.

Monissa amerikkalaisissa ja eurooppalaisissa peruskouluissa on lounastauon lisäksi tauko, jonka aikana lapset juovat maitoa (Milk Break).